Knäpp hund & info om dagen


Stan med papi

Drar till stan med pappa nu, ska ta en fika på Bojertz och ska nog kolla i lite affärer.


JAG DIGGAR HÖSTLOOOOOOOOOV ! :D

^^
 
 
yee c;
 
Äntligen höstlov! Har inga speciella planer, förutom att sticka till 
 imorgon, och såklart shoppa. På inköpslistan står en vinterjacka, och vi får se om jag hittar lite annat smått och gott. På torsdag drar jag och resten av alla goa tjejer i handbollslaget till Skövde och lirar Skadevi Handbollscup. Ska bli så sjuuuuuukt kul, tredje året vi är där!
 
Hare bra, kanin bättre ;)
 
XOXO,
 
Claajas

Svar från min frågestund


I Tingsryd


I Tingsryd


Tävlar hos Bilderbyalice

Tävlar hos www.bilderbyalice.se om att vinna valfritt "skins" frfån www.weskins.se. Man kan antingen vinna ett färdigt "skin", eller designa sitt eget, unika. 
 
Hade jag vunnit, hade jag designat ett skin med One Direction- motiv ! (:
 
 
XOXO,
 
Claajas

Frågestund!

Nu kör vi! Andra frågestunden på bloggen hittills. Ni kommer kunna fråga mig vad som helst i en vecka, och jag svarar på frågorna i ett videoinlägg!


Svenska Hollywoodfruar

Då var veckans avsnitt slut. Mina absoluta favoriter är Isabel Adrian & Maria Montazami. Vilka/vem är din/a favorit/er ? Skriv en kommentar vettja! Återkommer imorgon, tror att det även blir en video:) Lämna gärna tips på videos som ni vill att jag ska göra!


XOXO,

Claajas


Omoget...

När vissa andra bloggare/bloggerskor får kommentarer som denna,går deras värld under, gråter massor och sånt. Sån är inte jag. När jag läste denna kommentaren skrattade jag rent ut sagt. Vem tar sig tid att skriva så pass omogna kommentarer som denna? Och tror verkligen personen att jag är så dum som går på att det är Kissie? Haha, väx upp.

Ullared Haul

 Visar vad jag köpte på Ullared !

Kalas

Heihei c: ^^

Inte bloggat på länge, faktiskt ingen bra anledning till varför heller. Men nu ska jag faktiskt försöka blogga på riktigt, som jag gjort förut. Ullareds Haulen kommer snart upp- håll ut!


RSS 2.0